Social media

Hoe het werkt

Stap 1 - Aanmelding
Na je aanmelding halen we direct een overzicht binnen van al je ritten. Dit kan afhankelijk van je hoeveelheid ritten even duren. Om je zo snel mogelijk een inzicht te kunnen geven, verwerken we in eerste instantie de "samenvattingen" van je ritten in Strava.

Afwijkingen
Deze samenvattingen bevatten soms kleine afwijkingen op de exact gemaakte ritten. Een voorbeeld hiervan kun je hieronder zien. De uiteindelijke details van een rit laten zien dat of een gemeentegrens daadwerkelijke gepasseerd is.

Stap 2 - Detailverwerking
We halen de exact gemaakte ritten uit Strava. Zodra we dit gedaan hebben, verwerken we deze opnieuw om te zorgen dat de kaart wordt bijgewerkt. Het kan dus zijn dat je een gemeente in de lijst kwijtraakt of dat er een gemeente bijkomt.

Automatische synchronisatie
Als je een nieuwe rit hebt gemaakt, verwerken we deze automatisch in de kaart. Hierbij gebruiken we direct de details van je rit. Dit duurt normaal gesproken een paar minuten. Als je een nieuwe gemeente hebt doorkruist, krijg je hiervan (afhankelijk van je e-mail instellingen) een update per e-mail.

Challenges
Om alle informatie van een challenge goed te kunnen doorrekenen hebben we de detail informatie van ritten nodig. Hierdoor loopt soms de wachtrij op en hebben we last van de "limieten: van Strava.

E-mailmeldingen
In je account kun je aangeven welke updates je per e-mail wilt ontvangen. Zet je de meldingen uit dan sturen we je geen berichten.

Vragen?
Heb je nog vragen dan kun je een e-mail sturen aan info@wielervrienden.nl

Gemaakt met ♥ in Tiel, Netherlands Powered by Strava